Fælles faciliteter i Bofællesskabet Blangstedgård

At bo i bofællesskab indbefatter en række goder, som stilles til rådighed for beboerne; men det indbefatter også nogle gensidige forpligtelser.

De fælles faciliteter er en lang række ting, som fællesskabet har investeret i gennem årene. Fælleshuset kan efter behov anvendes til private arrangementer og vort fitness-rum giver mulighed for at tabe de ekstra kilo. Men det kræver naturligvis, at alle er med til at passe på tingene og at nogle tager et særligt ansvar.
+

Brug af fælles faciliteter

Bofællesskabet råder over en del fælles faciliteter, som foreningens beboere kan bruge efter behov.

Fælleshuset

Fælleshuset kan bruges af foreningens beboere til private arrangementer i det omfang, det ikke er i brug. Tjek om huset er ledigt på kalenderen, der er ophængt i fælleshuset. Huset kan ifølge vedtægterne ikke lejes ud.

Foreningen råder over en del service, som kan bruges i fælleshuset, hvis man skal være mange. Køkkengruppen har det overordnede ansvar for dette.

Husk: Hvis noget går i stykker, skal man selv sørge for, at det bliver erstattet eller repareret. Man bør desuden sørge for, at fælleshusgruppen bliver informeret.
+

Fitness Kirsebær

Vort fitness-rum indeholder alt hvad du ønsker til at kunne komme i god form. Vi har frie vægte op til 50 kg og kettlebells op til 12 kg. Derudover har vi romaskine, cykel og crossmaskine.

Gæsteværelse

Gæsteværelset giver mulighed for at have et par overnattende gæster.

Aflåst i skur har vi haveredskaber til at klippe og beskære træer samt at slå græs og brænde ukrudt. Alle redskaber er til fri afbenyttelse.

TV og Internet

For nyligt er vi gået over til selv WAOO og således har vi fået fiberinternet. Man betaler selv for internet og TV.

Legeplads

Legepladsen er til fri afbenyttelse for børn og barnlige sjæle. Senest er legepladsen blevet opgraderet med gynger, kolbøttestativ, snurrestativ og rutsjebane. Derudover har vi sandkasse og små bakker.

Vaskeri og kælder

En vask koster 10 kr. Hver andel har 2-3 rum i kælderen til opbevaring. Af værktøj har vi sav, boremaskine, hammer og meget meget mere.

Havemøbler og grill

Sommeren indbyder til grill og derfor har vi naturligvis en grill foruden bålsted. Tillader vejret det, spiser vi sammen udenfor.