Andelsbolig 155 | AB Bofællesskabet Blangstedgård

AB Bofællesskabet Blangstedgård

home-mortgage-illustration

Kirsebærgrenen 155

Indflytningsklar lys andel på 55kvm fordelt på to etager, derudover en hyggelig brugbar hems på ca. 17 kvm.

Når I kommer ind i andelen fra glasarkaden, mødes I af et funktionelt køkken-alrum, med et gult køkken, et udtræks-trappeskab med rigelig opbevaringsplads, plads til spisebord samt en hyggekrog.

Går I op ad trappen til 1. salen kommer I til en fordelingsrepos, herfra er der indgang til både soveværelse og badeværelse. Soveværelset rummer en dobbeltseng og et 3.60m langt klædeskab. Badeværelset er udstyret med bruseniche med foldedøre, håndvask med badeværelsesmøbel, samt et lille skab over toilettet.

Fra reposen kan man gå op til den hyggelige hems med skråvægge. Vi har haft en dobbeltseng, kontorplads, samt opbevaringsskuffer. Hemsen er udstyret med et Velux vinduer til hver side, hvilket giver et flot lysindfald hele dagen. Til andelen hører en dejlig have, hvor du fra køkken-alrummet kan træde ud på træterrassen. Derudover er der solbær-, hindbær-, blåbær-, stikkelsbær- og brombærbuske, samt to små bede. En dejlig overskuelig have, som ikke kræver megen pasning.

Gulvene i hele andelen står flotte og lyse, eftersom de er blevet slebet og har fået lud- og oliebehandling i 2021. Desuden er væggene i stueetagen blevet fuldspartlet og filtet i 2021. Ligeledes er køkkenet blevet renoveret og har fået en varm gul farve. Derudover er der nye egetræsgreb på alle låger og skuffer, ny egetræsbordplade, ny vask og armatur, opsat hvide fliser og udskiftet alle hårde hvidevarer.

 

Bofællesskabet råder over en stor og dejlig fælleshave med legeplads, frugttræer, buske, og blomster hvor børn og voksne kan mødes i et uformelt samvær, og som i hverdagen er et af bofællesskabets største aktiver.

Der er et fælleshus, hvor man i kælderen har god opbevaringsplads og adgang til fælles værksted og vaskeri. I fælleshuset er der desuden gæsteværelse og stort køkken og spisesal, hvor der er fællesspisning 3 gange om ugen.
På 1. salen i fælleshuset er der mulighed at spille billard, træne i det lille fitnessrum eller se tv i sofaarrangementet. På 2. salen er der et legerum for børn samt et gæsteværelse der kan lånes.

Vær først til at få nyheder om ledige andelsboliger...