Ledige boliger | AB Bofællesskabet Blangstedgård

AB Bofællesskabet Blangstedgård

ledige andelsboliger i bofællesskabet blangstedgård odense

Ledige andelsboliger i odense - # 189 til salg

Vi sælger vores dejlige andelsbolig i Bofællesskabet Blangstedgård, som har et lækkert lyst køkken-alrum med smuk udsigt over grønt område og fælleshave, to gode værelser på 1. sal, repos, badeværelse og en lille entré.

Køkkenet er fra 2017 og badeværelset er delvist renoveret i 2010.

Boligarealet er 75 m2 plus cirka 15m2 hems øverst, som ikke tæller med i beboelsesareal. Hemsen er nem tilgængelig med en god trappe i forlængelse af øvrig trappe.

Der er desuden en overkommelig have med et stort kirsebærtræ og masser af tulipaner. Der er egen låge i haven og mulighed for at stille cykel. Nem adgang til bilparkering.

Haven er syd-øst-vendt, og mod øst er der et fint kig ud over æbletræer og stort naturområde, der er blandt de største i Odense.

Bofællesskabet har desuden en stor og dejlig fælleshave med legeplads og træer, buske, og blomster hvor børn og voksne kan mødes i et uformelt samvær, og som i hverdagen er et af bofællesskabets største aktiver.

Der er et fælleshus, hvor man i kælderen har god opbevaringsplads og adgang til fælles værksted og vaskeri. I fælleshuset er der desuden gæsteværelse og stort køkken og spisesal, hvor der er fællesspisning 3 gange om ugen.

Se alle billederne nederst på siden.

Relevante dokumenter du bør indhente i forbindelse med køb af andelsbolig

Inden du underskriver en købsaftale, er det relevant at indhente følgende dokumenter.

Ydermere bør du kontakte din bankrådgiver og/eller en advokat til at rådgive dig om købet.

Generelt for vores andelsboliger

Følgende er gældende for alle andelsboliger i Bofællesskabet Blangstedgård.

Vi er et arkitekttegnet bofællesskab med 22 boliger og 57 personer fra 0 – 75 år. I øjeblikket er der cirka 18 børn under 14 år. Børn og voksne trives i den 2500m2 velindrettede fælleshave. Vi har gjort meget ud af at få en legevenlig have for alle. Der er terrasser, hvor der grilles og snakkes, mens børnene hygger sig med gynger, legehus, sandkasse, rutsjebane og tunneller i “Hobbit”-højen.

I sommerperioden er Krolf en yndet sportsgren blandt de voksne.
Fællesmaden med mange økologiske ingredienser er et fast samlingspunkt tre gange om ugen.

Den solbeskinnede glasgang vender ud mod fælleshaven. Den fungerer som en tørskoet forbindelse mellem bofællesskabets 22 andelsboliger og fælleshuset. For børn er glasgangen en tryg vej til alle kammeraterne. Glasgangen kan der dyrkes vindruer, tomater og figner.

Vi har cykelskure og P-pladser lige ved døren.

Økonomien i bofællesskabet er fin – ingen mærkelige lån og en lav boligafgift.

 • Andelsboligen er i tre plan, hvor stueplan er køkken/alrum med udgang til egen haven med terrasse til den ene side og glasgangen til den anden side.
 • Hemsen er der nem adgang til og er godt udnyttet med udsigt over hele fælleshaven og naturområde.
 • Der er udelukkende anvendt sunde materialer – indvendigt med træ, og stærk fibergips. Udvendigt er der brugt asbestfrit eternit, stål og glas.
 • Andelene har fibernet.
 • Med til andelen følger brugsret til et 280m2 fælleshus fordelt på 4 etager.
  • I stueetagen er et fedt storkøkken og spisesal med plads til 50-60 mennesker.
  • På 1. sal er et hyggerum med masser af siddeplads, billiardbord, TV og et lille, men veludstyret fitnessrum, hvor deres forefindes romaskine, vægte, cykel og cross-trainer.
  • Øverst i fælleshuset er et stort fælles legerum samt gæsteværelse med bad/toilet.

Blangstedgård blev i 1988 forvandlet til et livligt boligområde. Fortiden som frugtplantage ses tydeligt i de grønne områder mellem boligerne – hegn og frugttræer er en integreret del af boligområdet, der gennemskæres af gang- og cykelstier. Hundrede meter fra bofællesskabet træder I ind i området ved Kohaveskoven – et af Odenses største naturområder med den smukke åbne løvskov med bl.a. egetræer, åbne enge med kvæg, rådyr, fugle og ikke mindst Lindved Å, som snor sig igennem området og i øvrigt er et fint ørredvand.

Bydelen Blangstedgård er omgivet af Niels Bohrs Allé mod syd, samt
Lindved Å mod vest og nord. Blangstedgård består af følgende veje:
Blangstedgårds Allé, Stammen, Kirsebærgrenen, Blommegrenen, Pæregrenen,
Æblegrenen og Brombærranken. Der er forbindelse til Odense Banegård
Center med bybus, og ruterne 21-24 (Ubberud/Slukefter-Tornbjerg) har
stoppested på Blangstedgårds Allé.

Du kan med fordel skrive dig op.

Billeder af nummer 189

Vær først til at få nyheder om ledige andelsboliger...