Andelsbolig 155 | AB Bofællesskabet Blangstedgård

AB Bofællesskabet Blangstedgård

home-mortgage-illustration

Indflytningsklar lys andel på 55kvm med hyggelig hems

Kirsebærgrenen 155

Indgang til andelen sker gennem den hyggelige glasgang, hvor tomatplanter trives og bofællerne mødes. Man træder direkte ind i et funktionelt køkken-alrum, der rummer et gult køkken, et udtræks-trappeskab med rigelig opbevaringsplads, plads til spisebord samt en hyggekrog. En terrassedør fører ud til en dejlig have med træterrasse. Udover de nyligt anlagte højbede, er der solbær-, hindbær-, blåbær-, og stikkelsbærbuske, en rabarber og et stort jordbærbed. En dejlig overskuelig have, som ikke kræver megen pasning. Op ad trappen til 1. salen er der en repos, hvorfra der er indgang til både soveværelse og badeværelse. Soveværelset rummer en dobbeltseng og et 3.60m langt klædeskab. Badeværelset er udstyret med bruseniche med foldedøre, håndvask med badeværelsesmøbel, samt et lille skab over toilettet. Fra reposen kan man via den nybyggede trappe fra 2023 gå op til den hyggelige hems på ca. 17kvm med skråvægge. Hemsen er udstyret med et Velux vinduer til hver side, hvilket giver et flot lysindfald hele dagen, og er blevet brugt som sofastue med kontorplads og opbevaring.

Andelen er blevet renoveret i 2021. Gulvene i hele andelen står flotte og lyse, eftersom de er blevet slebet og har fået lud- og oliebehandling. Desuden er væggene i stueetagen blevet fuldspartlet og filtet. Ligeledes er køkkenet blevet renoveret med flotte egetræsgreb på alle låger og skuffer, egetræsbordplade, vask og armatur, opsat hvide fliser og udskiftet alle hårde hvidevarer.

Til andelen hører et kælderrum, der forefindes i bofællesskabets fælleshus. Der er desuden også adgang til fælles værksted og vaskeri. I fælleshusets stueetage er der spisesal og stort køkken, hvor der er fællesspisning 3 gange om ugen. På 1. salen i fælleshuset er der mulighed at spille pool, træne i det lille fitnessrum eller se tv i sofaarrangementet. På 2. salen er der et legerum for børn samt et gæsteværelse, der kan frit kan lånes.

Bofællesskabet råder også over en stor og dejlig fælleshave med legeplads, frugttræer, buske, og blomster hvor børn og voksne kan mødes i et uformelt samvær, og som i hverdagen ofte er bofællesskabets samlingspunkt.

Se pris her: Salgsopslag.

Find relevante dokumenter.

Herunder finder du billeder af boligen.